Vi søger salgspersonale, som vil hjælpe os med at gøre Byens Plantetorv til den lokale butik, hvor plantesalg går hånd i hånd med god service og stort overskud.
I hjertet af Refshaleøen, åbner vi i midten af maj Byens Plantetorv, hvor vi ønsker at hjælpe vores kunder med at gøre deres hjem i København lidt grønnere.
Vi tror på, at gennem hjælpsom service, engagement og gode råd, kommer vi længst, så vi søger gode kollegaer, som kan møde vores kunder ved disken og sende dem, og deres nye planter, godt videre.
Vi søger 3-4 kollegaer, som alle vil indgå som en vigtig og central del af det lille hold bag. Stillingen er timebaseret, og det er et krav, at man kan arbejde i dagtimerne minimum 3 dage om ugen samt enten lørdag eller søndag minimum 4 gange om måneden. 
De centrale opgaver i stillingen er;
- Salg af planter og andre produkter
- Lejlighedsvis pasning af vores lille vinduescafé
- Pakke nye varer ud og sørge for at Byens Plantetorv altid er pænt og et rart sted at opholde sig.
Det er en ny rejse, vi begiver os ud på, så der er intet, der bliver plug’n’play, men nærmere learning by doing, så du skal trives i en omskiftelig hverdag, og et sted hvor du er drivkraften bag det sortiment, som skal ud at leve i de københavnske hjem. Vi prioriterer, at du er godt sat ind i vores sortiment, og føler dig godt tilpas i at rådgive kunderne.
Vi opfordrer alle, der kan se sig selv som en del af vores team til at søge, men vi ser gerne, at du har salgserfaring i detailbranchen, måske endda indenfor planter og blomster. Det allervigtigste er dog, at du er servicemindet og en god kollega, som gerne hjælper, hvor behovet opstår.  Selvom du altså ikke kommer med en oplagt baggrund til jobbet, så hører vi gerne fra dig alligevel, hvis du mener, at vi er et oplagt match.
Er du interesseret I at blive en del af Byens Plantetorv, så send et CV og din ansøgning til pernille@byensplantetorv.dk. Tiltrædelse fra start / midt maj og løn efter aftale.