Mere end et plantecenter.

 

Byens Plantetorv er en af de gamle maskinhaller fra det gamle B&W Værft på Refshaleøen. Før i tiden blev det omtalt som Port 33.

 

Det er idag omdannet til et plantecenter for byboerne hvor rå industri, natur, historie og æstetik møder hinanden under det 10 meter gamle loft med det enorme loftsvindue.

 

Fra torsdag til søndag er butikken åben, og den 500 m2 store hal summer af liv med pasning af planter og kunder i den gamle hal.

Alt dét samtidig med at vi bruger de unikke omgivelser til dagsmøder, photoshoots, produktlanceringer, intime middage og meget mere.

Det er netop dette liv på tværs af hverdagen, hvor alt skal kunne eksistere samtidig og komplimentere hinanden, som gør den maskinhallen til et unikt sted at afholde arrangementer eller bruge som ramme for visuelle fortællinger.

 Byens Plantetorv er hjertet i den gamle hal, og derfor lukker vi aldrig butikken ekstraordinært. Alle arrangementer skal afholdes med respekt for bygningens forhold og alle de levende planter, hvorfor vi vurderer fra gang til gang, hvad det er muligt.

 

Alt er sat i stand med respekt for den gamle bygning og med et fokus på genbrugsmaterialer og bæredygtigt byggeri. Det samme gælder for det smukke drivhus, som er lavet af gammelt stål og glas fra nedlagte, danske gartnerier.

 

Den historiske og originale bygning er uopvarmet, men drivhuset kan varmes op med ekstra varmekilder.