Byens Plantetorv er et plantecenter til alle os i byen, som har brug for lidt ekstra vejledning til hvordan vi gør vores hjem og små udendørs rum lidt grønnere. Vi koncentrere os derfor om  de planter som du kan have i din lejlighed, på din altan eller i din lille have i byen.

Det kan være, at du kun har begrænset plads til at kunne udfolde dine grønne fingre, eller at du bare ikke ved så meget om, hvordan man holder en plante i live.

I så fald, vil vi gerne hjælpe med at finde den rigtige plante til dig, og guide dig til, hvilke planter der kan tåle at stå i et mørkt badeværelse, og hvilke planter der trives i en solrig vindueskarm, m.m.

 I vores fine drivhus, Orangeriet, vil vi tilbyde workshops i samarbejde med dygtige gør-det-selv- og plantepartnere, og på vores planteværksted kan du omplante din nye plante og nøjes med kun at købe det jord og den krukke du har brug for.

Planter er organiske og levende ting, så vi kan aldrig give garantier for overlevelse, men vi vil gøre vores bedste for at klæde nye dig så godt på som muligt, så du kommer godt fra start med pasningen af dine planter.

Byens Plantetorv ligger i et smukt, gammelt maskinværksted på Refshaleøen, hvor vi har genbrugt så mange elementer vi kunne fra den gamle værftstid. Desværre er vores store lokale ikke opvarmet, så udover, at du skal huske varmt tøj om vinteren, så vil vores sortiment også variere efter sæson og temperatur.