Vil du afholde din workshop i Orangeriet?

Vi bygger et smukt drivhus af genbrugsvinduer, som vi gerne vil fylde op med sjove og lærerige tilbud til alle de plante- og gør-det-selv entusiaster som besøger Byens Plantetorv.

Her drømmer vi om at facilitere ambitiøse og kreative workshops, så hvis du har en spændende workshop som du gerne vil afholde, så kontakt os og fortæl lidt mere om den.

Vi forventer at have plads til 20-30 personer i Orangeriet og tilbyder at du kan leje det i faste tidsintervaller a 3 timer for 1500 kr ex. moms. Din workshop kan maksimalt varer 2,5 timer, så du har god tid til selv at rydde pænt op, så Orangeriet igen er klart til nye, kreative gæster.

Du får selv alle billetindtægter fra din workshop.

Hvis du afholder en workshop i Byens Plantetorv, skal den som udgangspunkt udbydes offentlig (medmindre andet er skriftligt aftalt), alle billeder der bruges af Byens Plantetorv skal godkendes på forhånd og Byens Plantetorv skal desuden tagges i alle opslag der vedrører det specifikke event.

Vi håber at få fyldt Orangeriet op med kreative aktiviteter såsom pottemaling, altanafskærmning, blomsterkranser og andre inspirerende ideer.

Da Byens Plantetorv er et nyt butikskoncept, hvor det er vigtigt for os at alle vores partnerskaber er i god tråd med den oplevelse og kvalitet vi ønsker at give vores kunder, er det desværre ikke alle workshops og events vi siger ja.

Hvis du gerne vil afholde en workshop i Byens Plantetorv, så send en beskrivelse af dig selv og dit arrangement, referencebilleder til din workshop samt forventet deltagerantal og billetpris til pernillefrancke@gmail.com, så vender vi tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Byens Plantetorv